• Havale ile satın aldım, siparişim neden hala onaylanmadı.

Havale tamamlanıp bildirimi bize düştüğü zaman onay veriliyor. Eğer çok zaman geçmişse mail veya discord üzerinden bilgi alabilirsiniz. Bazı durumlarda nadir de olsa meşguliyetten gözden kaçabiliyor.

  • Modu satın aldım, ama indirme linkleri yok.

Bazen sitedeki teknik sorunlardan dolayı indirme linkleri görünmeyebiliyor. Böyle durumlarda mail ya da discord üzerinden sipariş numaranızı iletin, çözüm sağlanır.

  • Modu indirdim, ama mod yöneticisinde göremiyorum.

İndirdiğiniz mod dosyası 7z uzantısıyla sıkıştırılmış halde gelir. İndirdikten sonra 7zip, WinRar vb. bir programla içindeki scs uzantılı dosyaları mod klasörünüze atın. Lisans dosyası scs uzantısıyla indirilir, direkt olarak mod klasörüne atabilirsiniz.

  • Modu indirdim, mod yöneticisinde de aktif ettim, fakat mod bayisinde görünmüyor.

Modu indirdikten sonra sitemizden Hesabım/Siparişler bölümüne girip, siparişinize görüntüle’ye tıkladığınızda indirme linklerinin üstündeki mavi butona tıklayarak lisans dosyasını indirebilirsiniz. İndirdiğiniz lisans dosyasını da mod klasörüne atıp mod yöneticisinden aktif etmeniz gereklidir.

  • Hem modu, hem lisans dosyasını indirdim, mod klasörüne attım, mod yöneticisinden aktif ettim. Yine de modum çalışmıyor.

Bazı modlarda ATS oyunu için “ATS Patch” dosyası var. Bu modu ETS2’de aktif ederseniz modunuz çalışmaz. Aynı şekilde ATS’de de aktif etmezseniz mod çalışmaz. Bu dosyanın olmadığı modlar iki oyunda da direkt çalışacaktır.

#

14 Responses

  1. Merhaba Mitsubishi Fuso Canter modunuzda el frenini çektiğim zaman el freni animasyonu yukarı kalkması gerekirken el freni animasyonu aşağı iniyor, El frenini indirdiğim zaman ise el freni animasyonu aşağı inmesi gerekirken el freni animasyonu yukarı kalkıyor bu sorunu düzeltirseniz çok memnun olurum ilginiz için teşekkür ederim.

  2. Isuzu Novo Lux modunuzu uzun zamandır oynuyorum gayet güzel kaliteli bir mod elinize emeğinize sağlık fakat araçta gaz, fren ve debriyaj pedalları yok o pedalları da araca eklerseniz süper olur ilginiz için teşekkürler.

  3. Merhaba modlarınızı 1.48 sürümüne bu hafta içinde güncelleyebilir misiniz, Güncellemeye ayriyetten Mitsubishi Fuso Canter modunuza Mitsubishi Fuso Canter’in kendi orijinal 6 delikli jantını ekleyebilirseniz iyi olur Teşekkür ederim

  4. merhabalar modu aldim siparislerim bolumunde sadece lisans dosyasini gorebiliyorum ve sadece onu indirebildim otobus modunu goremedim. mod bayisinde lisans gozukuyor sadece otobus oyunda gozukmuyor.

  5. Merhaba, Isuzu Novo Lux otobüs modunuzda araç tek viteste birinci viteste gidiyor yolda giderken vites atmıyor o sorunu düzeltirseniz memnun olurum, ayrıca araca gaz, fren ve debriyaj pedallarını da eklerseniz çok sevinirim.

Bir cevap yazın