Bundan böyle yeni sitemizle yayındayız. Yeni modlar, mod güncellemeleri, oyunlarla ilgili haberler için takipte kalın…

#

32 Responses

  1. #3399 numaralı sipariş ile ilgili olarak ödeme yaptım indirme linki geldi indirme sırasında hata oldu indiremedim şimdi tekrar ödeme istiyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

  2. Merhabalar Öncelikle emeğinizdden dolayı sizi taktir ediyorum modunuz çok güzel olmuş.
    Benim bir sorum olacak size sorun bendenmi moddanmı kaynaklı anlamadım.LOGİTECH G29 direksiyon seti ile oynuyorum oyunu.Ama Oyundaki direksiyon ile benim direksiyonum aynı turda dönmüyor.Diğer araçlarda böyle bir sorun yaşamıyorum Gayet tam 900 derece dönüyor.Ama O403 e geçtiğimde oyundaki direksiyon her iki yöne 3 buçuk tur dönüyor normalde 2 buçuk dönmesi lazım.Dolayısı ile oyun da ki direksiyon ile kullandığım direksiyon arasında tur uyumsuzluğu oluyor anlayamadım.Var ise bildiğiniz bir çözüm bilgi verirseniz sevinirim.
    Ayrıca şunuda sormak istiyorum mod oyunda yeni sürümlere güncellendikçe sizde güncelliyceksiniz ve biz yeni versiyonlarda oynamak için tekrarmı satın almamız gerekecek yoksa siz satın alanlara gönderiyormusunuz ? CVevabınızı bekliyorum teşekkürler

    • Merhaba. İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyanın içinde birden fazla dosya var. Bunlardan Mercedes Benz O403.scs olan ETS2 için modun ana dosyasıdır. ATS Patch olan yine ana dosya ile birlikte ATS’de modu kullanmak için. Bir de 1800 Derece patchi var, o da 1800 derece direksiyon kullanmak isteyenler için. Yani sadece ana dosyayı mod yöneticisinde aktif ederseniz belirttiğiniz sorunu yaşamazsınız. Tekrar satın alma gibi bir durum söz konusu değil. Güncellemeleri aynı şekilde hesabım/indirmeler menüsünden indirebilirsiniz. Bu linkte her zaman modun en güncel hali bulunur.

      • teşekkür ederim ben dikkat etmemişim sorunum çözüldü sağolun.Modunuzu yayınımda bol bol kullanacağım.Facebook tan yayın Yapıyorum.sayfa ismim YahyAbi gelirseniz beklerim.Tekrardan elinize emeğinize sağlık.başarılarıızın devamıı dilerim.

  3. mrb kardeşim ben projec türkey haritasını kullanıyorum ama terminal modnu aktifleştirdim türkiye aritasında terminal gözukmiyor sadece orjinal haritada gözukuyor ne yapmalıyım yada uyumlu deyilmi mod

    • Mod klasörüne lisans dosyasıyla birlikte atmanız yeterli olur. Oyunun yeni sürümünde süspansiyon ayarlarını bozdu SCS. Bir sonraki güncellemede onunla ilgili bir çalışmam olacak.

Bir cevap yazın